“De basis van mijn leven is de omgang met mijzelf”

Individuele begeleiding

Op basis van mijn ervaring, kennis en ontwikkeling inspireert het mij om persoonlijke processen te ondersteunen en te begeleiden. Deze begeleidingsvorm is met name geschikt voor personen met specifieke klachten om zich meer bewust te worden van zichzelf.
De volgende klachten kunnen aan de orde zijn; Burn-Out, stress, piekeren, nek-, schouder-, en/of rugklachten, slaapproblemen en/of ademhalingsproblemen.

Deze begeleiding wordt aangeboden in de vorm van gesprekken in combinatie met Yoga, Meditatie, Ademwerk en/of Massage. In een intake gesprek wordt jouw thema helder gemaakt en wordt gekeken wat past bij jouw intentie, en of er vertrouwen is om samen een traject in te gaan.

Tijdens elke sessie is er aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect van jezelf. De begeleiding wordt met volledige aandacht voor jou, als mens, vanaf de basis opgebouwd. Het maakt je bewust van jouw grenzen, en van wat er zich afspeelt in jouw lichaam. Je leert spanningen te herkennen en jezelf op een zachte manier meer ruimte te geven.

Tijdens een sessie is er voldoende ruimte voor feedback. Afhankelijk van de klachten en wensen van de persoon wordt uitgegaan van 1 tot 5 individuele sessies.

Als ervaringsdeskundige begeleid ik ook personen (m/v) met chronische (rug) pijn. Met name voor deze doelgroep is het fijn om eerst individuele begeleiding te ontvangen alvorens ze deelnemen aan de groepslessen. (Zie Chronische pijn)