“Dankbaarheid is de sleutel tot overvloed.”

Gastenboek

Yoga en Klank is een heel bijzondere combinatie en ervaring. Door aanwezig te zijn in een houding en de trilling van diverse klanken daarin toe te laten voelde ik spanningen in een diepere laag smelten. Het bracht mij in een diepe innerlijke rust, wat voelde als thuiskomen bij mezelf. Bedankt Janneke! Groetjes Ellis


Al jaren was ik in strijd met mijn chronische pijn klachten, en alsmaar op zoek naar de oplossing om het weg te willen hebben. Door uitval op mijn werk werd ik door mijn werkgever doorverwezen naar Janneke van Sadana Yoga en Aanraking. Onzeker over wat het mij zou kunnen brengen begon ik aan het traject “Zijn met Pijn”. Janneke weet als ervaringsdeskundige precies dat aan te reiken wat nodig is om anders om te gaan met mijn pijnklachten. Haar zachte, menselijke begeleiding gaf mij elke sessie weer de veiligheid en het vertrouwen om mezelf in al mijn emoties te durven laten zien. Het traject heeft een ander mens van me gemaakt, met meer bewustwording, zelfvertrouwen en positiviteit. Waardoor mijn pijnklachten niet zoveel aandacht meer krijgen, en zelfs zijn verminderd. Dit traject zou ik een ieder willen gunnen. Bedankt Janneke voor je fijne begeleiding en open gesprekken. Groetjes P.


Janneke is een kundige, warme en betrokken coach. De lessen “Yoga Speciaal” voelde elke keer als een thuiskomen. De sfeer was ontspannen en veilig, en de interactie met andere deelnemers vanaf de eerste les al heel prettig. We hebben niet alleen veel geleerd, maar ook met elkaar gelachen en elkaar gesteund. Dank je wel Janneke! Groetjes A.


Ik heb met veel plezier deelgenomen aan het traject “Yoga Speciaal” Het dwingt je om over jezelf na te denken hoe je met chronische pijn omgaat. Ik heb geleerd hoe ik me meer kan ontspannen, en daar ook echt elke dag de tijd voor neem. Ook geleerd dat je juist met chronische pijn in beweging moet blijven. Groet L.


Na al een revalidatie traject gevolgd te hebben mbt chronische pijn, kwam dit traject als een mooi vervolg hierop. Ook zonder revalidatietraject kun je met “Yoga Speciaal” hele fijne en mooie nieuwe inzichten ontvangen. Zoals ademhalings oefeningen, meditatie oefeningen, en theoretische kennis over hoe ons brein (tegen) werkt. Je komt tot nieuwe inzichten en gewoonten waardoor de pijn naar de achtergrond verdwijnt en je weer van het leven kunt genieten. Groetjes M.


“Yoga Speciaal” is een leerzame en prettige cursus in een persoonlijke sfeer. Vele onderwerpen zijn aan de orde geweest. En er werd veel tijd genomen om met elkaar te delen. Bedankt M.


Ik wil je nogmaals heel erg bedanken. Jouw aanrakingen hebben me én heel erg goed gedaan én me heel bewust gemaakt van wat ik op dit moment mis; warmte, geborgenheid en verbinding. Ik kan weer een stapje verder in mijn proces.  Knuffel, Evelien


Ik wil je langs deze weg nog even bedanken voor de fijne sessie die ik van je ontvangen heb. Ik blijf het lastig vinden om de juiste woorden te vinden. Je bent een mooi mens en ik vond het heel prettig en bijzonder om bij je te mogen zijn. Je hebt me laten zien dat ik er mag zijn, je hebt me zien staan. Je hebt me een ervaring gegeven die ik slechts heel kort eerder zo intens heb ervaren. Ik hoopte dat ik klaar was om het te ervaren en te voelen; mijn goede gevoel bij jou en bij het tijdstip nu hebben me de juiste weg gewezen. Je integriteit, openheid en kundige handen hebben me een oprecht cadeau gegeven. Daarvoor dank ik je uit de grond van mijn hart. Ik kom zeker terug. Dank je wel mooi mens. Je inspireert me. Groetjes E.


Al lange tijd voelde ik me gespannen en mijn adem oppervlakkig stromen. Bij Janneke heb ik geleerd om mijn adem te observeren in plaats van te willen controleren. Om op de natuurlijke adem mee te stromen in de bewegingen die ik maak. Waardoor er meer rust en ontspanning voelbaar is in alles wat ik doe. Er is veel meer rust en ontspanning in mijn leven gekomen. Mindfulness Yoga is dan ook niet meer weg te denken in mijn leven. Elke week kijk ik weer uit naar een nieuwe les. Karin


Bij Yoga Sadana Rosmalen is het letterlijk thuis komen bij jezelf! De rust en stilte van waaruit Janneke haar begeleiding geeft is heel toegankelijk om weer de verbinding met jezelf te voelen. Haar sessies hebben me enorm geholpen om mezelf weer te voelen, en meer ruimte te ervaren. Yoga en Meditatie is voor mij daardoor een belangrijk rustpunt geworden in mijn leven om steeds opnieuw weer de verbinding te kunnen maken met mezelf. Ik ben je ontzettend dankbaar Janneke! Groetjes Mia


Over een periode van 20 jaar volgde ik bij 5 verschillende docenten yogalessen. Elke aanpak is anders, van allen leerde ik iets. Bij Janneke ben ik thuisgekomen. Van Janneke leerde ik dat yoga geen kwestie is van mijn lichaam uitdagen, maar uitnodigen. Niemand kan je zo subtiel en bijna terloops voorbereiden op een houding. En dan lijkt het zo eenvoudig… I.p.v. mijn spieren uit te rekken leerde ik los te laten en te accepteren. Het maakt me bewuster en aardiger voor mezelf. En het is wonderbaarlijk hoeveel soepeler ik ben dan toen ik jaren jonger was. Janneke is bijzonder creatief in het opbouwen van lessen en het variëren in houdingen. Daarbij geen moeilijke of modieuze woorden, geen oordelen of correcties. Iedereen mag er zijn zoals hij/zij is.

Haar begeleidende teksten zijn altijd duidelijk en anders kijk je even, want ze doet alles mee. Elk uur is een mooi gepolijst juweeltje, een kadootje voor jezelf om de dag en de week mee verder te gaan. Het helpt me rustiger te zijn, attenter, helderder. Aan te bevelen voor iedereen die meer verbinding en balans zoekt tussen lichaam en geest.
Vera


Wat ik zo heerlijk vind tijdens en na jouw yogales is dat je zo heerlijk rustig wordt en de rest van de dag op een soort wolkjes loopt !
Sylvia


Dankjewel voor de bijzondere les van gisteren! Ik ga met veel plezier naar al je lessen. Ik vind het leuk om te zien hoe jouw lessen in de loop der tijd veranderd zijn. En ik groei daar lekker in mee. Ik ben blij met je!
Anne


Wat is dit een thuiskomen! Na een zoektocht en diverse proeflessen bij verschillende yogadocenten kwam ik in mei dit jaar bij Janneke terecht. Tijdens mijn eerste les voelde ik door mijn hele lichaam dat dit hetgeen was waarnaar ik op zoek was. De manier waarop Janneke lesgeeft is een unieke samensmelting van lichaam en geest. De inhoud van de lessen sluit vaak heel goed aan bij wat je nodig hebt, iedere les is anders en iedere les voelt steeds zo enorm goed! De lestijd op maandagochtend vind ik super, de week begint dan met eerst tot jezelf komen voordat je druk van start gaat. Deze waardevolle en bijzondere lessen, met ook nog even persoonlijke aandacht als dat nodig is, versterken je energie, kracht en je doelbewustzijn. Janneke maakt op deze wijze de wereld een heel stuk rijker en mooier!
Knuffel Marianne


Ik ervaar jouw lessen als heel fijn, het is voor mij de perfecte start voor de meestal drukke week die daar op volgt. Mede dankzij jouw yogalessen, blijf ik de laatste jaren goed in balans. Dus wat mij betreft een dikke pluim en ga zo door!
Groetjes Mirjam


Na een druk leven vol met werk, snelheid en sport, mocht ik als 70+ er voor het eerst kennis maken met Hatha Yoga, met Janneke als docent. Van haar heb ik geleerd, na een leven bezig te zijn geweest voor en met anderen, mezelf de aandacht en rust te gunnen om thuis te komen bij mezelf. De week beginnen met een les van Janneke is een geweldige start . Mijn ervaring is: “je bent nooit te oud om de Yoga beleving te leren kennen en toe te passen in deze rumoerige tijd”.
Dank hiervoor. Liefs Henny


Ruim 4 jaar volg ik inmiddels Yogalessen bij Janneke. Het is voor mij niet zo vanzelfsprekend dat ik zo lang op dezelfde plek blijf, maar Janneke slaagt er elke weer in om verdieping, vernieuwing en inspiratie in te brengen. Regelmatig kom ik vanuit de stress van alledag naar de les en ga achteraf ontspannen en een stuk losser naar huis. Het lijkt wel alsof ze steeds precies de juiste oefeningen uitkiest die ik op dat moment nodig heb. Dat maakt het zo fijn.
Kathrin


Ruim twee jaar volg ik op donderdagavond de yoga-lessen van Janneke. Echt een momentje voor mezelf. Al ben ik nog zo moe, al roept de bank nog zo hard, donderdagavond is mijn avond en ik hou hem dan ook echt hiervoor vrij. Yoga bij Janneke is, voor mijn gevoel, een mooie combinatie tussen ontspanning en inspanning, een combinatie van meditatie, een diepe ademhaling en spierversterkende en lichaamontspannende houdingen. En ondanks dat ik niet het gevoel heb dat ik heel hard aan het “werk” ben, voel ik wel dat mijn lichaam veel soepeler en sterker is.
Regine


“In 2008 maakte ik, herstellend van borstkanker, kennis met yoga en de lessen van Janneke. De lessen werden een wekelijks rustpunt in een hectische periode. Tot op de dag van vandaag geniet ik van haar oefeningen, de opbouw daarin, haar stem die de oefeningen begeleidt. De lessen van Janneke dragen er iedere week weer aan bij om terug te komen bij mijzelf en stil te staan bij datgene wat op dat moment in mij leeft en dragen op die manier bij aan algehele ontspanning en rust in mijn mens-zijn. Mabel”


Sinds anderhalf jaar ga ik bij jou naar yogales. Ik wist niet wat me te wachten stond, want ik had nog nooit iets aan yoga gedaan. Mijn bedoeling was om beter in staat te zijn om tot innerlijke rust te komen, zeker omdat ik in mijn werk nogal eens met stressvolle situaties heb te maken.
Ik ervaar de lessen als zeer de moeite waard. Er is rust, een goede sfeer en elke les is weer anders. Er is aandacht voor zowel lichaam als geest. Oefeningen worden afgewisseld met mooie teksten zo nu en dan. Het is een uur waar bezinning een plaats krijgt. Daar denk ik de rest van de week regelmatig aan terug. Dank je wel voor al jouw lessen die iedere week weer de moeite meer dan waard zijn!
Miek


De lessen bij Janneke zijn iedere week weer HET moment om bij mijzelf te komen en /of zijn.
Mijn moment van de week om met rust en aandacht te voelen hoe het met mij is.
Heerlijk, iedere week weer. Elke


Les bij Janneke volgen betekent voor mij:
Een uur aandacht geven aan het leven en voelen in het moment. In steeds verschillende (gemakkelijke) houdingen, doorademen en de adem sturen naar daar waar je nog spanning voelt. Waarna je dan heerlijk kan ontspannen. Dit neem ik heel de week mee. Janneke staat met beide benen op de grond, en je mag gewoon jezelf zijn. Er zijn ook oefeningen die ik op papier heb meegekregen die ik dan thuis kan doen. Heerlijk zo’n oefening om te doen tijdens drukke periodes. Phily


Yogalessen bij Janneke:
* een plek om even helemaal níets te móeten
* een plek om je hoofd leeg te krijgen, in een prettige, ontspannen sfeer. In alle rust.
* je komt met nieuwe energie weer buiten; terug bij jezelf
Ineke