“De basis van mijn leven is de omgang met mijzelf”

Coaching

Op basis van mijn ervaring, kennis en ontwikkeling inspireert het mij om persoonlijke processen te ondersteunen en te begeleiden. Coaching is met name geschikt voor personen met specifieke klachten, om zich meer bewust te worden van zichzelf. Denk bijvoorbeeld aan ademhalingsproblemen, Burn-Out, stress, piekeren, slaapproblemen, nek-, schouder-, en/of, rugklachten..

Coaching wordt aangeboden in de vorm van gesprekken in combinatie met Yoga, Meditatie, Ademwerk en/of Massage. In een intake gesprek wordt jouw thema helder gemaakt en wordt gekeken wat past bij jouw intentie, en of er vertrouwen is om samen een coaching traject in te gaan.

Tijdens elke sessie is er aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect van jezelf. De begeleiding wordt met volledige aandacht voor jou, als mens, vanaf de basis opgebouwd. Om bewust te worden van hoe je met jezelf en je pijnklachten omgaat. Zodat je weer de regie over je leven kunt nemen.

Als ervaringsdeskundige coach ik ook personen (m/v) die leven met chronische pijn. Met name voor deze doelgroep is het ondersteunend individueel of in een groep begeleiding te ontvangen met het traject “Zijn met Pijn”. Of deel te nemen aan Yoga Speciaal. Om bewust te worden van wat chronische pijn is en ander gedrag ten aanzien van pijn te ontwikkelen.