“Aanraken is een weg naar voelen, een weg terug naar jezelf!”

Yoga van de Aanraking

“Yoga van de Aanraking” is een trage, vloeiende dans van zachte aanrakingen met warme olie. Je hele lichaam wordt met liefdevolle aandacht aangeraakt, om je te laten voelen dat je er mag zijn. Het is een natuurlijke manier van aanraken waarin geen (ik)gerichtheid is op het bereiken van een bepaald doel. Je wordt uitgenodigd je doen even helemaal los te laten en aanwezig te zijn in het moment. Om zonder verwachting, oordeel of verlangen te mogen ontvangen. Deze warme en zachte manier van aanraken neemt je moeiteloos mee naar de verbinding met jezelf. Om je weer thuis en op je gemak te voelen bij jezelf. Je lichaam als één geheel te ervaren. Wat een helende werking heeft op je energielichaam en zenuwstelsel.

De massage wordt gegeven in een sfeervolle, warme ruimte, met rustgevende muziek op de achtergrond. In een kort voorgesprek stem ik me als gever af op jou als ontvanger. Om samen te kijken met welke intentie je aangeraakt wenst te worden. Er is aandacht voor het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect van jezelf. Om je bewust te worden van wat er zich afspeelt in jouw lichaam. Veiligheid, vertrouwen en verbinding zijn de belangrijkste kernbegrippen om je een liefdevolle plek te bieden waar jij je vrij voelt om je volledig te kunnen openen voor wat er (aan)geraakt wordt tijdens een sessie.

Deze massage kan ook ontvangen worden in combinatie met een coaching traject, of met yoga, meditatie, adem en/of lichaamswerk.