“Vanuit vrouwelijke kracht kies ik voor kwetsbaarheid en zachtheid”

Vrouw zijn!

Veel vrouwen dragen de last van onbevredigde ervaringen op het gebied van relatie en intimiteit. Ze voelen zich niet gezien of gerespecteerd in hun vrouwelijkheid, waardoor ze geen vertrouwen meer hebben in hun eigen seksuele stroom. Door minder prettige ervaringen is het vrij durven beleven van intimiteit voor velen een beladen thema geworden.

“Yoga van de Aanraking” kan de weg zijn om je weer omhuld te voelen in jouw vrouwelijkheid. Het leert je op respectvolle wijze jouw vrouw-zijn te her-ont-dekken en jezelf waardevol te vinden. Vrouwen voelen elkaar energetisch vaak beter aan, wat harmonie, vertrouwen, en verbinding schept om te kunnen openen. Tantrische aanrakingen van vrouw tot vrouw kunnen je de ruimte bieden om in een veilige bedding jouw vrouw-zijn weer te ervaren. Sadana biedt je graag deze ruimte… Van vrouw tot vrouw… In iedere sessie sta jij als vrouw centraal om jouw vrouwelijke kracht en waarde opnieuw te mogen onderzoeken. Door middel van Meditatie, Yoga en Kashmirische Massage word je lichamelijk, emotioneel en spiritueel aangeraakt om de verbinding met jouw vrouw-zijn weer te ervaren. Je zult je vrouw-zijn beter leren begrijpen waardoor je makkelijker weet om te gaan met je gevoelens, verlangens en emoties. Omdat je dichter bij jezelf komt te staan kan je je makkelijker los maken van patronen en verwachtingen van anderen, waardoor meer openheid en eerlijkheid ontstaat naar jezelf en naar de ander.

Wil jij weer aangeraakt worden in jouw vrouw-zijn, je weer thuis voelen in jouw vrouwelijkheid, dan ben je welkom om eens een sessie te ervaren.